• VIND 100% ZEKER DE PL/TL LAMP DIE JE ZOEKT
  • € 6.75 VERZENDKOSTEN, BOVEN € 69,- GRATIS
  • OF OPHALEN IN ROTTERDAM
  • BINNEN 24 UUR IN HUIS
  • ALLE PRIJZEN ZIJN INCL BTW EN VERWIJDERINGSBIJDRAGE
  • GOEDE KLANTENSERVICE 010-3072297

Over ons

Dezelamp.nl heeft alle PL- en TL-lampen voor de beste prijs!

TL- en PL-lampen hoeven helemaal niet duur te zijn. Op internet kom je de meest uiteenlopende prijzen tegen. Dat zien wij ook. Daarom houden we alles scherp in de gaten en bieden we onze lampen aan voor de beste prijs. Behalve dat wij de prijs belangrijk vinden, willen wij alle varianten van PL- en TL-lampen kunnen aanbieden. Je vindt bij ons dus ook vreemde en zeer ongebruikelijk versies of bijzondere lichtkleuren.

---

Geen verborgen kosten
Wij houden niet van onduidelijke prijzen en bijkomende kosten. Daarom zijn al onze prijzen inclusief 21% BTW en incl. de verwijderingsbijdrage. Verzendkosten zijn €6,75 (incl. BTW), maar bestel je boven de €69,- dan verzenden wij gratis. Dat is helder.

---

Vandaag besteld, morgen in huis
De meeste van onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat wij een enorme voorraad beheren! Wij werken dan ook met een geautomatiseerd systeem om alle orders dezelfde dag nog te verzenden. Als het niet lukt om de volgende dag te leveren, dan duurt het doorgaans slechts 1 dagje langer.

---

Vraag maar raak
Ook kennis en advies staan bij ons hoog in het vaandel. Twijfel dan ook geen moment om contact met ons op te nemen met jouw vraag of opmerking via een e-mail (info@wattnou.nl) of via de telefoon (010 307 2297). Dezelamp.nl staat met een team van elf man voor jou klaar!

Wij wensen je alvast veel plezier met je nieuwe lamp en we zien je graag terug in de webshop.

Team Dezelamp.nl

....